ACTIVITEITEN

SUGGESTIES

We nodigen u van harte uit om bij ons te komen genieten van een vooral RELAXTE vakantie
Wij zijn er voor alle informatie om het u zo aangenaam mogelijk te maken, zowel in het geval u een uitgesproken actieve vakantie wilt of liever de rust en gemoedelijkheid van het mediterrane leven wilt beleven. In alle gevallen kunnen we u voorzien van tips en suggesties over wat er te doen is, waar lekker gegeten kan worden, waar u fijn kunt wandelen, hoe u bij de Nationale Natuurparken komt, enz. enz.

Oude binnenstad van Trogir

AUTOHUUR

Op vliegveld Split hebben alle grote verhuurbedrijven een vestiging. Onder andere kunt u terecht bij Herz, Avis, Budget, Sixt en Europcar. Onze ervaring is dat onze gasten er nooit elke dag van hun vakantie met de auto op uit trekken maar ook willen genieten van de rust en ontspanning in onze omgeving. Te overwegen is dat u voor een paar dagen een auto huurt en die dagen gebruikt voor het maken van uitstapjes. Gaarne zijn we u behulpzaam om te huren bij een ons bekend verhuurbedrijf. Ter orientatie: zie onderstaande link.
Parkeren is geen probleem, onze carport staat ter beschikking.


In onze directe omgeving zijn diverse activiteiten te ondernemen. Zo kunt u een boot huren, fietsen en scooters huren, waterscooters huren, parasailen en wandelen.

In overleg kunt u gebruik maken van onze  2-persoons kano om in de directe omgeving even de spieren te trainen.

Bij ons vandaan zijn diverse gevarieerde fietstochten te maken, zowel langs de kust als bergopwaarts.

Aan de overkant van de baai is een strandtent waarvandaan men kan parasailen.


BEZIENSWAARDIGHEDEN en DAGTRIPJES


NATUUR

CULTUUR  &  HISTORIE

SPORTIEF  &  ACTIEF