UIT  ONS  GASTENBOEK

AUGUSTUS  2021

Aan alle goede dingen komt een einde. Zo ook aan deze voor ons onvergetelijke vakantie. Alles heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank jullie wel !

AUGUSTUS  2021

Dank voor een geweldige week. Jullie gastvrijheid was bij de voorbereidingen al duidelijk. We hebben genoten van deze mooie plek op aarde. We zijn heerlijk uitgerust en mooie ervaringen en herinneringen rijker. Appartement is ons super bevallen en zo mooi gelegen aan het heerlijke water. Boven verwachting !

AUGUSTUS  2020

2020, wat een jaar ! Blij dat we even konden ontsnappen aan de Corona hectiek en konden genieten van omgeving, zee, terras en het prachtige uitzicht. Volgend jaar terug !

OKTOBER  2019

Ontzettend genoten van mooie appartement en jullie enorme gastvrijheid. Werkelijk alles is aanwezig en getuigd van jullie enorme inlevend vermogen om het gasten naar de zin te maken. Heel erg bedankt !

AUGUSTUS  2019

Onze verwachtingen zijn overtroffen. Een heerlijk appartement voorzien van alle gemakken. Vanuit de tuin zo de zee in. En dat gecombineerd met geweldige gastvrijheid.  Top !

JULI 2019

Vele positieve reviews en dat klopt ! Top appartement, top locatie en top gastvrijheid. Genoten van omgeving en schitterende zonsondergangen. Bedankt en hopelijk tot nog eens !

JULI  2019

De week is voorbij gevlogen Wat een heerlijke plek ! Het uitzicht, het appartement, de wifi, de kajak, de ligbedden aan zee, jullie enthousiasme, jullie gastvrijheid. Genoten !

JUNI  2019

Wat een geweldige tijd hebben we hier gehad ! Genoten van jullie enorme gastvrijheid, het luxe appartement met alles erop en eraan en het buitengewoon mooie uitzicht. Heerlijk uitgerust dank zij jullie !