CONTACT

CONTACTGEGEVENS

Appartement VUVIX***
Obala Mira Baresica 32
21218 Seget Vranjica
Croatia
+385(0)911538649  (mobiel)
+385(021)894171      (vast)

+31620962045Wij zijn altijd bereid om antwoord op al uw vragen te geven. Ook wij weten niet alles maar beantwoorden altijd naar eer en geweten. Al uw vragen kunt u stellen via 

Overweegt u te reserveren maar heeft u nog vragen vermeld dan wel de periode, het aantal personen, wel of geen kinderen en zo ja de  leeftijd van de kinderen.

Direct reserveren kunt u via de pagina Prijzen en reserveren. Daar vindt u een link naar  Micazu  vakantiehuizen zodat wij slechts  1 beschikbaarheidskalender hoeven bij te houden.


Op onze facebook pagina blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en suggesties voor uitstapjes. Info over wanneer  we de boekingskalender openen, wat is er te doen, welke verbouwingen en aanpassingen hebben we gedaan, enz. Ook delen we nieuwtjes en de mooiste foto's van kroatische toeristische sites met mogelijkheden voor dagtripjes en bezienswaardigheden. Door onze pagina te liken en te delen blijft u  zelf geïnformeerd en informeert u op uw beurt vrienden en kennissen.

SPECIALE  VAKANTIE

Rond de derde week in september maken we onze eigen wijn. Onze gasten zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn en eventueel een handje te helpen. We beginnen de ochtend met het plukken van druiven. Vervolgens worden de druiven gekneusd en overgebracht in het gistingsvat. Afhankelijk van het suikergehalte in de druiven worden er naast gist enkele andere zaken toegevoegd. Tenslotte wordt alles goed door elkaar gemengd en laten we het natuurlijke fermentatieproces zijn werk doen. Wel alle volgende dagen weer goed mengen. Na 5-10 dagen, als de suikers zijn omgezet in alcohol wordt de wijn afgetapt en in roestvrij stalen vaten opgeslagen. Het volledig biologisch natuurlijke resultaat van de afgelopen september is bij ons zomers te proeven.