Omgeving

OMGEVING

UW VAKANTIE BESTEMMING

In de onmiddellijke omgeving vindt u op 200 m. lopen een kleine supermarkt waar u voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt. Ook zijn er 4 restaurants in het dorp en een fastfood terras en een cocktailbar aan de haven. Voor Nederlandse begrippen is het daar goed en voordelig toeven. 
Op circa 5 km. vindt u de mooie geheel uit steen opgetrokken  Museumstad Trogir met een rijke geschiedenis, getuige het feit dat de stadskern net als die van Split op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Een museumstadje bij uitstek, u waant zich in de steegjes en straatjes terug in de Middeleeuwen. Historie, maar ook honderden terrasjes, vele supermarkten, een vismarkt en een dagmarkt. Daarnaast een heerlijke boulevard waar dagelijks vele (super)jachten aanmeren, ontelbare restaurants uiteenlopend van eenvoudig tot kwalitatief hoogstaand, altijd zeer betaalbaar.
Op circa 7 km. ligt het vliegveld Split, zodat de transfer van het vliegveld naar appartement VUVIX slechts een kwartiertje in beslag neemt.
Op circa 25 km. vindt u de stad Split, de grootste stad aan de Adriatische kust waar dan ook alles te vinden is.

OMGEVING SEGET VRANJICA

Aan de overkant van de baai vind u een strandtent waarvandaan u kunt parasailen. In het dorp zijn mogelijkheden voor het huren van boten en om te boeken voor boottochten, zoals naar het eiland Veliki Drvenik (Uitstapjes) waar u in een restaurant kunt verblijven en genieten van de kristalheldere zee om te snorkelen.

Op circa 3 km. loopafstand bij ons vandaan vindt u Hotel Medena, een groter hotel aan de Adriatische Zee. Hier zijn vele mogelijkheden om actief te zijn. Hier kunt u parasailen, kano's en jetski's huren, vindt u een banaan, mini golf en beach volleybal veld, enz. Dit naast een boulevard langs zee met meerdere terrassen, restaurants en kraampjes en bij de hotel ingang een ATM.
Op circa 1 km. bij ons vandaan is een grote camping waar u ook kano's, jetski's en boten kunt huren maar ook tennisbanen, een ATM en een restaurant tegenkomt.
Verder zijn in onze omgeving prachtige wandeltochten te maken, o.a. door een dennenbos (met eekhoorntjes) en vanuit Seget Gornji omhoog naar een uitkijktoren op circa 450 m. hoogte met schitterend uitzicht over de eilanden voor de kust. Vooral op een heldere dag adembenemend. BOODSCHAPPEN

Voor de grotere boodschappen kunt u bij meerdere supermarkten in Trogir (Plodine, Tommy, Konzum) of richting vliegveld (Kaufland, Lidl) terecht.  In Trogir vind u ook een vismarkt en een aantrekkelijke dagmarkt voor groenten, fruit, brood, kaas, ham, enz.


RESTAURANTS

In het dorp vindt u 4 restaurants, een fastfood terras en een cocktail bar.