WELKOM

Op onze unieke lokatie loopt u uit de tuin zo de de heldere Adriatische Zee in.
Bij ons dus comfortabel van het klimaat en de mediterrane lifestyle genieten.
Actief of relaxed, op deze website kunt u zich nader oriënteren op wat er allemaal mogelijk is. We proberen de informatie zoveel mogelijk waarheidsgetrouw te houden, het kan bij aankomst beter meevallen dan tegenvallen. Sporadisch zal het voorkomen dat er iets veranderd is wat nog niet op de website is aangepast. Bovendien weten wij ook niet alles.
Elders op de website dus alle informatie over huis, appartement, omgeving en een selectie van mogelijke activiteiten. Ook vindt u een routebeschrijving om bij ons huis te komen en de meest aangename toegangsroute om naar Dalmatië te rijden met suggesties voor overnachtingsplaatsen.
Zelfs de voorpret van een vakantie uitstippelen kan erg leuk zijn. Veel plezier!!!

Dag van aankomst

Op de dag van aankomst verwelkomen we u met een hapje en een drankje en maken u wegwijs.
Het souterrain en de begane grond zijn in gebruik bij eigenaren. U kunt ook ter plaatse dus altijd bij ons terecht voor alle gewenste informatie en hulp.
Omdat we rekening moeten houden met een bepaalde tijd voor de schoonmaak kan vanaf 15.00 uur ingecheckt worden. We vragen onze gasten bij vertrek het appartement voor 10.00 uur te verlaten. Komt u eerder aan of vertrekt u later dan is er altijd ruimte voor u en uw bagage om in of bij ons huis te blijven.